Találd meg önmagad... mielőtt én talállak meg!

2016. május 08. 17:51 - Daven Darkmoor

Első bejegyzés, még csak óvatosan...

Mivel még hosszú, változatos életem alatt nem került sor arra, hogy ilyen formában tartsam a kapcsolatot az emberiséggel, ezért nyilvánvalóan nincs benne tapasztalatom, csupán ötleteim. A blogon szülőföldemre, a Morgue Hollow nevű kisvárosba kalauzollak el benneteket. Magáról a városról külön menüpontban találhattok később információt és térképet, amint sikerül mindent összeírnom és feltöltenem ide. Menüpontok továbbá:

1. Főtér: itt találhatóak majd azok a bejegyzések, amiknek nem nagyon lesz besorolásuk témájuk alapján.

2. Könyvtár: versek, novellák, esetleg talán majd valamikor egyszer később regény fejezetenként, bejegyzések más írókról, híres személyekről, könyvajánlók/könyvbeszámolók.

3. Színház, nagyszínpad: zene, videók, filmek/filmbeszámolók, multimédia :)

4. A Rengeteg: a város melletti erdőt mutatja be.

5. Kastély a Rengetegben: ide már csak végső elkeseredésedben, az erdőben való eltévedés következtében juthatsz el, ez az én otthonom. Sötét titkokat rejtő hely.

A két utolsó pontban pedig rólam és Morgue Hollow-ról találhattok némi információt. Egyelőre ennyi, az oldal még egy ideig szerkesztés alatt áll, jómagam sem tudom, mennyi időm lesz foglalkozni vele, szóval egyszer majd jelentkezem ;)

Címkék: Egyéb
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://davensrealm.blog.hu/api/trackback/id/tr1008696784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Találd meg önmagad... mielőtt én talállak meg!
süti beállítások módosítása